Den Domp

Stichting Gemeenschapsvoorzieningen Haaren (S.G.H.)  werd opgericht in 1976 en beheert en exploiteert ontmoetingscentrum Den Domp.

Den Domp is de centrale ontmoetingsplaats voor alle inwoners, oud en jong, in Haaren. Er worden cursussen, workshops, activiteiten en evenementen georganiseerd. Verenigingen, stichtingen en andere groeperingen die actief zijn op sociaal, cultureel en maatschappelijk gebied kunnen er terecht voor het huren van een zaal of ruimte.

Stichting Gemeenschapsvoorzieningen Haaren is een organisatie die met behulp van vele vrijwilligers, die door de verschillende gebruikers (organisaties) iedere keer weer enthousiast ingezet worden, het mogelijk maakt om dicht bij huis aan vele activiteiten deel te nemen . De stichting bestaat op dit moment uit een bestuur van vijf personen.

Beroepsmatige ondersteuning wordt verleend door onze beheerder Annerie Smits, Nellie Simons neemt een deel van de administratie voor haar rekening. Hennie van der Sande en Helga Nagel is mede verantwoordelijk voor het horeca gedeelte en de zaalinrichting.

In het seizoen (september-juli) bezoeken gemiddeld duizend mensen per week Den Domp

Contactpersoon: 

Mevrouw Annerie Smits
Kerkstraat 26
5076 AW Haaren
Telefoonnummer 0411-622048