Organisatie

Stichting Gemeenschapsvoorzieningen Haaren (S.G.H.) werd opgericht in 1976 en beheert en exploiteert sindsdien ontmoetingscentrum Den Domp. Dit betekent het aanbieden van horecafaciliteiten en het verhuren van zalen. Daarnaast verzorgt de stichting vanaf 2016 de exploitatie en het beheer van sporthal De Sprankel.

Den Domp is de centrale ontmoetingsplaats voor alle inwoners in Haaren en omgeving. Er worden cursussen, workshops, activiteiten en evenementen georganiseerd. Verenigingen, stichtingen en andere groeperingen die actief zijn op sociaal, cultureel en maatschappelijk gebied kunnen er terecht voor het huren van een zaal of ruimte.

Vele handen maken licht werk

Stichting Gemeenschapsvoorzieningen Haaren is een organisatie die met behulp van vele vrijwilligers, die door de verschillende gebruikers (organisaties) iedere keer weer enthousiast ingezet worden, het mogelijk maakt om dicht bij huis aan vele activiteiten deel te nemen. In het seizoen (september-juli) bezoeken gemiddeld duizend mensen per week Den Domp.

Het vaste team

De dagelijkse leiding van Den Domp is in handen van algeheel beheerder Annerie Smits. Al zo’n 25 jaar is zij in dienst van de stichting. Naast diverse enthousiaste vrijwilligers wordt Annerie ook bijgestaan door enkele vaste medewerkers. Nellie Simons werkt veelal achter de schermen en voert onze administratie.

In onze horeca staan Henny van der Sande en Corné Vrins voor u klaar. En allround medewerker Antoine van Tuyl ondersteunt daar waar nodig.

Annerie Smits